Перейти до головного вмісту
Центр дистанційного навчання
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

IV курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Денне навчання
  4. Харчові технології
  5. IV курс

Тестування до ДЕК

Охорона праці в галузі

Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства

Особливості ресторанного та зарубіжного сервісу

Основи стандартизації та контролю якості продукції

Економіка підприємств різних типів

Основи підприємницької та управлінської діяльності

Психологія і етика ділових відносин

Облік і звітність

Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • Розклад занять

      • Електронні ресурси

      • Підготовчі курси

      • Денне навчання

        • Облік і оподаткування

        • Харчові технології

          • І курс

          • ІІ курс

          • ІІІ курс

          • IV курс

            • Тестування до ДЕК

            • Охорона праці в галузі_IV_ХТ

            • Організація обслуговування та сервіс в ЗРГ_IV_ХТ

            • Особливості ресторанного сервісу_IV_ХТ

            • Основи стандартизації та контролю якості продукції...

            • Економіка підприємств різних типів_IV_ХТ

            • Основи підприємницької та управлінської діяльності...

            • Психологія і етика ділових відносин_ХТ_IV

            • Облік і звітність_ХТ_IV

        • Готельно-ресторанна справа

        • Право

        • Комп'ютерна інженерія

        • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

        • Туризм

        • Фінанси, банківська справа і страхування

      • Заочне (дистанційне) навчання

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних