Перейти до головного вмісту
Центр дистанційного навчання
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

ІІІ курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Денне навчання
  4. Харчові технології
  5. ІІІ курс
Основи електротехніки
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)(французька)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (німецька)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)
Українська мова(за професійним спрямуванням)
Естетика у ЗРГ
Спецпідготовка
Устаткування закладів ресторанного господарства
Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства
Організація виробництва з ЗРГ
Аналітична хімія
Біохімія
Устаткування ЗРГ
Технологія виробництва кулінарної продукції
Технічне креслення
Спеціальне малювання та декоративна пластика
Процеси і апарати
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • Розклад занять

      • Електронні ресурси

      • Підготовчі курси

      • Денне навчання

        • Облік і оподаткування

        • Харчові технології

          • І курс

          • ІІ курс

          • ІІІ курс

            • Основи_електротехніки_ІІІ_ХТ

            • Іноземна мова (за професійним спрямуванням)(францу...

            • Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (німец...

            • Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англі...

            • Українська мова(за професійним спрямуванням)_ІІІ_Х

            • Естетика у ЗРГ_ІІІ_ХТ

            • Спецпідготовка_ІІІ_ХТ

            • Устаткування закладів ресторанного господарства_ІІ...

            • Організація обслуговування та сервіс в ЗРГ_ІІІ_ХТ

            • Організація виробництва з ЗРГ_ІІІ_ХТ

            • Аналітична хімія_ІІІ_ХТ

          • IV курс

        • Готельно-ресторанна справа

        • Право

        • Комп'ютерна інженерія

        • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

        • Туризм

        • Фінанси, банківська справа і страхування

      • Заочне (дистанційне) навчання

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних