Перейти до головного вмісту
Центр дистанційного навчання
  • Українська ‎(uk)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

ІІ курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Денне навчання
  4. Харчові технології
  5. ІІ курс
  • 1 (поточний)
  • 2
  • » Наступна сторінка
Астрономія
Біологія
Мікробіологія та фізіологія
Основи охорони праці
Математика
Іноземна мова (французька)
Іноземна мова (німецька)
Іноземна мова (англійська)
Українська мова
Мікробіологія і фізіологія
Технологія виробництва кулінарної продукції
Фізична та колоїдна хімія
Органічна хімія
Вища математика
Економічна теорія
Комп'ютерна техніка
Історія України
Екологія
Неорганічна хімія
Санітарія та гігієна
  • 1 (поточний)
  • 2
  • » Наступна сторінка
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • Розклад занять

      • Електронні ресурси

      • Підготовчі курси

      • Денне навчання

        • Облік і оподаткування

        • Харчові технології

          • І курс

          • ІІ курс

            • Астрономія_ХТ_ІІ

            • Біологія_ХТ_ІІ

            • Мікробіологія та фізіологія_ТХ_ІІ

            • Основи охорони праці_ІІ_ХТ

            • Математика_ІІ_ХТ

            • Іноземна мова (французька)_ІІ_Х

            • Іноземна мова (німецька)_ІІ_Х

            • Іноземна мова (англійська)_ІІ_Х

            • Українська мова_ІІ_Х

            • Мікробіологія і фізіологія_ІІ_ХТ

            • Технологія виробництва кулінарної продукції_ІІ_ХТ

          • ІІІ курс

          • IV курс

        • Готельно-ресторанна справа

        • Право

        • Комп'ютерна інженерія

        • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

        • Туризм

        • Фінанси, банківська справа і страхування

      • Заочне (дистанційне) навчання

Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Підсумок збереження даних