Skip to main content
Центр дистанційного навчання
  • English ‎(en)‎
    Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Вибіркові компоненти

  1. Home
  2. Courses
  3. Денне навчання
  4. Харчові технології
  5. Вибіркові компоненти

Особливості зарубіжного сервісу

Основи підприємництва

Естетика у закладах ресторанного господарства

Спеціальне малювання та декоративна пластика

Соціологія

Основи психології та етика ділового спілкування

Технологія напоїв з основами барної справи

Основи маркетингу

Інноваційні технології в ресторанному господарстві

Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • Розклад занять

      • Електронні ресурси

      • Підготовчі курси

      • Денне навчання

        • Предмети профільної середньої освіти

        • Готельно-ресторанна справа

        • Комп'ютерна інженерія

        • Облік і оподаткування

        • Підприємництво та торгівля

        • Право

        • Туризм і рекреація

        • Фінанси, банківська справа, страхування та фондови...

        • Харчові технології

          • Обов’язкові компоненти

          • Вибіркові компоненти

            • Особливості зарубіжного сервісу_IV_ХТ

            • Основи підприємництва_ХТ_ВК

            • Естетика у ЗРГ_ІІІ_ХТ

            • Спеціальне малювання та декоративна пластика_ХТ_ІІІ

            • Соціологія_ХТ_ВК

            • Психологія і етика ділових відносин_ХТ_IV

            • Технологія напоїв з основами барної справи_ХТ_ВК

            • Основи маркетингу_ХТ_ВК

            • Інноваційні технології в ресторанному господарстві...

          • І курс

          • ІІ курс

          • ІІІ курс

          • IV курс

      • Заочне (дистанційне) навчання

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary